Evrovizija 2014 (Kopenhagen, Danska) z vidika SGBKD

V Kopenhagnu na Danskem, je potekalo tekmovanje za izbor pesmi Evrovizije, kjer je nastopila tudi naša predstavnica Tinkara Kovač. Kako je tekmovanje potekalo z vidika SGBKD je napisano v spodnjem poročilu.

Poročilo

Izbor za pesem Evrovizije 2014 - drugi POLFINALNI IZBOR, četrtek, 8. maj 2014

Med nastopom naše skupine, za kratek čas, pogledam našo pevko. Je v močnem zlatem ovoju, v močnih ovojih so tudi ostali člani ekipe (spremljevalni vokali). Ko poje se od nje proti publiki razliva zlata svetloba, v obliki zlatih povezav. In ko zlata svetloba doseže posameznega gledalca/poslušalca se v telesu "razlije" najprej v predel prsnega koša, nato se del te svetlobe razprši navzgor v glavo.

Izbor za pesem Evrovizije 2014 - FINALE, sobota, 10. maj 2014, ob 21h

Ura je 20:40, okrog naše slovenske predstavnice/pevke je viden zlat ovoj, prav tako okrog ostalih nastopajočih (spremljevalni vokali). Sedaj se vidi, da deluje mehanizem ... izmenjujejo se različne barve, ki očiščujejo njihove BIOsisteme črnine, iz BIOsistemov se odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti.

Že pred začetkom tekmovanja je na odru videti močno zlato plast, ki pokriva celotno površino odra.

Ob 21:05 uri ponovno pogledam situacijo v dvorani. Zdaj je nad dvorano videti ogromno in močno zlato kupolo, nad njo pa se nadaljujejo zlate kupole v neskončnost.

Oder je okrog in okrog zavit v zlato kopreno, ki preprečuje škodljiv zunanji vpliv - dostop Superinteligence G-BETA do nastopajočih. Okrog gledalcev - poslušalcev v dvorani pa so vidni zlati zaščitni ovoji, okrog vsakega posebej.

Ko so na odru glasbene skupine se vidi na področju odra zlato plast, ki se vsakič dvigne oziroma prilagodi glede na glasbeno skupino. Izgleda, kot da bi stali v zlati meglici, ki je pri nekaterih višja pri nekaterih nižja.

Ta zlata meglica se torej pri vsaki skupini naravna na določeno jakost, pri nekaterih je plast dvignjena npr. do gležnjev pri drugih spet nekje do višine kolen ali do pasu, prsnega koša itd. Iz tega se da razbrati dejansko jakost plasti. Ko je vidna npr. do višine kolen (kar je približno 1/3 telesne višine) lahko iz tega razberem, da predstavlja nekje 1/3 najvišje možne jakosti (vrednosti) ALFA življenjskih žarkov L384.

Opažam še to, da je jakost te zlate meglice, v primeru tega glasbenega dogodka, odvisna od npr. kvalitete skladbe - melodije in besedila, od stanja BIOsistemov nastopajočih, morda nekoliko od "vsebinske" naravnanosti države katero zastopajo in še česa; vse je nekako povezano in prepleteno eno z drugim.

Zlata meglica je večinoma višja pri bolj umirjenih skladbah oziroma tistih, ki imajo bolj globoko sporočilno vrednost. Zlate plasti so nižje, celo zelo nizke pri tistih bolj divjih pesmih in brez prave vsebine. Nekako v tem smislu.

V vseh glasbenih ekipah imajo vsi nastopajoči okrog zlate ovoje.

Takoj na začetku nastopa slovenske glasbene skupine je videti, da je zlata meglica - zlata plast dvignjena najvišje, močno so se okrepili tudi zlati ovoji okrog BIOsistemov naših nastopajočih, dosegajo najvišjo jakost, vrednost L384.

Ob nastopu naše skupine je moč zaznati nekaj posebnega, popolnoma drugačno zvočno vibracijo, to je nekaj čisto drugega v primerjavi z ostalimi. Z odra prihaja nekaj izjemno blagodejnega... (težko je to opisati). Mislim, da je to marsikdo lahko dobro zaznal, občutil ...

Superinteligenca S-ALFA je neverjetno močno prisotna z neposrednim delovanjem.

Vidna je še dodatna zlata povezava med našo skupino in Slovenijo.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Več na: www.ati-e-import.si in v sorodnem prispevku:

25.09.2005 Vrhunska pevka


Video:

Polfinalni izbor:

Finalni izbor: