Vožnja na relaciji: otok Pag - Ljubljana (20.07.2014) z vidika SGBKD

Oseba X je sprožila postopke za daljinsko reanimacijo psihe in telesa za dve osebi, ki potujeta z avtomobilom na zgoraj navedeni relaciji. Je pa v spodnjem besedilu potrebno upoštevati, da je bil ta avtomobil že pred časom (skladno z ustreznimi postopki) očiščen škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter oplemeniten.

Ura je okrog 13:30, opazovani avtomobil je v neverjetno močni zlati svetlobi (ovoju), ki seva od avtomobila navzven, vidna je okrog in okrog avtomobila. Pred avtomobilom je vidna zlata pot. Dve osebi v avtomobilu sta v izredno močnih zlatih ovojih, ta zlata ovoja oddajata zlato svetlobo še navzven. Ti dve osebi sta že v osnovi zelo svetli (oz. njuna BIOsistema), od vsake osebe posebej je vidna zlata povezava do osebe X.

Ura je 14:17. Obe opazovani osebi sta na trajektu. Okrog teles imata še vedno močna zlata ovoja, zlata svetloba je zdaj bolj gosta, tako da njunih BIOsistemov sploh ne vidim. Nad vsako osebo posebej so vidne kupole do neskončnosti. Ta zlata svetloba okrog njunih teles je zelo močna, "razliva" se celo na okolico, kjer se nahajata (izgleda, kot da nekje sedita in zlata svetloba se preliva na klop/stol, ki se hkrati očiščuje škodljivih BIOenergij ...).

Sam trajekt je zaščiten z bolj svetlo zlato svetlobo. Osebni avtomobil od teh dveh oseb pa je viden v zelo gosti zlati svetlobi, ki je neverjetno močna, izgleda kot da še ogromno te svetlobe prihaja navzdol, razliva se celo kar po trajektu (na tistem predelu kjer je parkiran avtomobil).

Ob 14:23 uri je pred trajektom vidna zlata pot. Sam trajekt je viden znotraj zlate svetlobe v obliki cevi, ki poteka navzgor in navzdol, zgoraj so vidne kupole. Področje nad katerim plujejo se čisti; torej morje, morsko dno, vsa živa bitja, izvrši se tudi kakšen BIOtransfer ...

Ostali potniki so vidni v ovojih svetlo zlatih odtenkov.

Ob 14:27h je videti ogromno večbarvno spiralo znotraj katere se sedaj trajekt nahaja. Iz njega se odstranjujejo škodljive BIOenergije in BIOparaziti ... Sedaj pa opazim še to, da so vsa ostala vozila tudi v svojih manjših večbarvnih spiralah (vsako vozilo posebej). In istočasno se tako odvija več mehanizmov - istočasno se očiščujejo trajekt in vsak avtomobil na njem posebej.

Ko so se vozila izkrcavala sem ponovno preverila BK sliko: vsako vozilo je res BK očiščeno in oplemeniteno, vsako je zlate barve. Je pa vidna očitna razlika v primerjavi z avtomobilom od dveh opazovanih oseb; njun avtomobil je viden v neprimerno močnejši zlati svetlobi ter ima še neko posebno dodatno zlato zaščito, ki je pri drugih ni.

Kasneje, ob 16:50 uri, je pred avtomobilom v katerem se peljeta dve opazovani osebi še vedno zlata pot, ki je vidna zelo daleč naprej. Za njim ostaja zlata sled. Avto je v "jekleno" zlatem ovoju, in ta zlata svetloba se razliva še na predel okrog avtomobila. Nad avtomobilom so zlate kupole, ki potekajo do neskončnosti. Dve osebi v avtomobilu sta še vedno v izredno močnih zlatih ovojih, imata močni zlati povezavi v kupole, do Superinteligence S-ALFA.

Ugotavljam še to, da znotraj avtomobila prevladuje neka posebna umirjenost, mir. Hkrati je mogoče opaziti, da gre za popolno odsotnost Superinteligence G-BETA, v tem primeru. Ne zmore niti malo prodreti skozi vse zlate zaščite do obeh oseb ali v avtomobil (in s tem je onemogočen negativen vpliv na ti dve osebi).

Ob 17:06 uri je ena oseba odšla iz avta (in zdaj te zaščite, ki jo daje zlat ovoj okrog avtomobila ni več). Sedaj se dobro vidi pritisk črnine (Superinteligenca G-Beta) nanjo oz. je črnina vidna tik za zlatim ovojem, ki ščiti njen BIOsistem, vendar v BIOsistem ni mogoče prodreti, saj je zaščita izredno močna.

In zatem, ko se je oseba ponovno usedla v avtomobil, je videti, da pritiska črnine na osebno zaščito ni več, ker je zlat ovoj, ki je okrog avtomobila ustvaril dodatno zaščito, in se je črnina ustavila pred zlato zaščito avtomobila ... in tako naprej. :-)

Več o vrhunski BIOtehnologiji G-ALFA na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.