Let v Kanado

Sproženi so bili ustrezni postopki ... Spodaj je, na kratko, opisan osemurni let (z vidika SGBKD).

Ura je 17:12. Na hitro pogledam kako izgleda situacija. Letalo je v zlatem ovoju. Od letala se navzdol razprostira tanjša zlata "zavesa", ki nekako BK očiščuje področje nad katerim leti.

- - -

Nato pričnem z vzdrževanjem domačega Alfa življenjskega žarka, z osemkotnimi piramidami (hkrati se BIOsistem očisti škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ..., s tem se ustvarijo boljši pogoji za opazovanje VDP s SGBKD). Vmes, med pavzo, pa ponovno pogledam kaj se dogaja ...

... ura je 17:33. Letalo je ovito v močan zlat ovoj. Pilotska kabina je zaščitena še z dodatnim - močno zlatim ovojem (zlato meglico). Vsak motor je v svojem zlatem ovoju itd.

Dve osebi v pilotski kabini sta v močnih zlatih ovojih, še posebej močno sta z zlato svetlobo zaščiteni njuni glavi. Prav tako imajo okrog svojih teles zlate - zaščitne ovoje vsi potniki ter ostali člani posadke.

Pred letalom je vidna precej dolga, širša in močno zlata pot. Za letalom je vidna zlata sled.

Od spodnjega dela letala se daleč navzdol razprostira zlata "zavesa", in le-ta BK očiščuje področje nad katerim letijo.

V bistvu je celotno letalo vidno v ogromni zlati cevi, ki sega visoko navzgor in visoko navzdol. Zgoraj so vidne zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost. Vidi se, da Superinteligenca S-ALFA nadzoruje in vodi let. Okrog tega zlatega žarka pa je vidna temna - črna energija (Superinteligenca G-Beta), vendar zlata svetloba zelo močno ščiti letalo, tako da le-ta sploh ne more zraven.

Pomislim na določeno osebo, ki potuje. Pri tej osebi je videti več pozitivnega dogajanja, kot pri ostalih. Ta oseba ima okrog telesa tudi močnejši zlat ovoj in dodatno - močno zlato povezavo v kupole, izredno močno zaščito ima okrog glave. Je bistveno močneje zaščitena kot ostali potniki, ki so vidni v bolj svetlo zlatih ovojih.

Ura je 17:47. "Osnovna" kupola nad letalom se sedaj narahlo obrača (vrtinči). Iz nje se navzdol razlivajo izmenjujoče se barve.

Ob 17:50 uri preneham z opazovanjem, zaenkrat.

- - -

Ob 20:27 uri ponovno pogledam situacijo. Sedaj je letalo vidno znotraj gromozanske večbarvne spirale (kot, da bi BIOšablono MP13-MP33-∞ spremenili v 3D obliko). Ta spirala se vrtinči in večbarvna svetloba očiščuje vse; vse dele letala, osebe (vidi se, da se iz BIOsistemov odstranjuje precej črnine, ki jo vleče v kupole).

Okrog pilota je še vedno vidna gosta in močno zlata svetloba, izredno močna je zaščita okrog glave. Pilot ima tudi močno zlato povezavo iz glave v kupole oziroma do Superinteligence S-ALFA. Po tej povezavi "kaplja" navzdol zlata svetloba, popolnoma pa je onemogočen dostop črnine, to je Superinteligence G-BETA, v njegovo glavo.

Ura je 20:37. Letalo je sedaj vidno v svetlo zlati barvi, vsi njegovi deli.

Superinteligenca S-ALFA pa še naprej lepo vodi, popolnoma nadzoruje let. Pred letalom je še vedno vidna zlata pot.

- - -

Kasneje, po pristanku, ponovno preverim BK sliko samega letala: letalo je vidno v svetlo zlati barvi, vsak posamezni del letala. Je očiščeno vseh škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter oplemeniteno. Zaključeni pa so tudi vsi zgoraj opisani postopki.

- - -

Več o novi BIOtehnologiji G-ALFA na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.