Potovanje z letalom v Istanbul in nazaj

Osebo, ki je za to usposobljena, sem prosila, če lahko sproži ustrezne BK postopke za zaščito obeh poletov …

16. 3. 2019, odhod letala (Turkish Airlines) iz letališča Ljubljana ob 9.35 uri. Čas trajanja poleta je 2 uri in 5 minut.

Sama sem ob 8.35 pričela z vzdrževanjem domačega Alfa življenjskega žarka in nadaljevala v času trajanja leta ter vmes s pomočjo metode SGBKD večkrat pomislila na ta let in pogledala letalo, ki leti na relaciji Ljubljana – Istanbul (letališče Atatürk).

Skladno z uporabo programskih modulov za vzdrževanje in uporabo metod BIOtehnologije S-ALFA sem postavila tudi 33 BIO tarč (aktiviran DŽ + daljinska reanimacija telesa in psihe itd.) na družinskega člana na letalu, ki s skupino dijakov potuje na ekskurzijo v Turčijo.

Nekaj minut pred 12. uro sem zaključila z vzdrževanjem Alfa žarka in opazovanjem s SGBKD.

Nekaj čez pol deseto uro je letalo vidno v močnem zlatem ovoju. Vsi potniki so v zlatih ovojih, močno imajo z zlatimi ovoji zaščitene glave, ob vsaki strani glave (v predelu ušes) sta pri vsakem vidna dodatna zlata ovoja. Peščica oseb na letalu ima izredno močno poudarjeno zlato zaščito – zlate ovoje okoli BIOsistemov, ostali so bolj v svetlo zlatih ovojih. Nekateri potniki pa imajo še močno zlato barvo v predelu prsi. Morda je to povezano s čustvenim stanjem, zlata svetloba lahko blagodejno vpliva oziroma izniči ali razkroji ali omeji negativen vpliv - delovanje, morebitno negativno čustveno stanje, ki je prisotno ob dogodku (na primer strah ipd.), saj se po navadi različna čustvena stanja odražajo v tem predelu telesa. Drugače se negativna čustvena doživljanja iz vidika BK vidijo v temni, črni barvi, ker vse negativno, slabo izhaja iz 7. dimenzionalnega prostora, ki ga obvladuje Superinteligenca BETA.

Pomislim na pilota. Pilot je v jekleno močnem zlatem ovoju, znotraj ovoja je vidna gosta zlata meglica. Glava je močno zlato poudarjena, zlata povezava gre iz glave navzgor v kupole. Okoli pilota je vidna skupina Alfa žarkov, kot mini poligon ALFA (skrčen SPA) v dinamični obliki. Nad to skupino Alfa žarkov je vidna osnovna kupola s centrom nad pilotovo glavo, nad njo se dvigujejo manjše zlate kupole, ki potekajo v neskončnost. Celotna pilotova kabina je zaščitena z zlatim ovojem, jekleno močnim.

Celotno letalo je ovito v zlato meglico, zlata meglica je vidna tudi v notranjosti letala, vendar ni tako gosta kot zunanja. Okoli zunanje meglice je še dodatna, izredno močna zlata obroba.

Pomislim na let. Vidna je zlata pot, kot zlat lok od našega letališča do letališča v Istanbulu. Ta pot je videti kot zlata cev širokega premera iz zlate meglice. Že zjutraj je bila nad področjem predvidenega leta vidna zlata mreža in izgledalo je, kot da nekaj čaka … Zdaj pa so na celotni relaciji zlatega loka vidni močni zlati stebri, ki potekajo neskončno navzgor in navzdol. Potekajo v enakomernem razmaku in so lepo razporejeni po celotni liniji leta. Videti je, da letalo leti točno po tej zlati poti - zlato megličasti cevi, ki je vidna na relaciji leta.

Tik nad letalom je vidna izredno močna zlata kupola, ki letalo spremlja. Navzgor je z zlato cevjo povezana z zlatim oblakom S-ALFA, ki je viden precej višje zgoraj, navzdol pa se z zlato cevjo povezuje z zlatim ovojem, ki zaobjema letalo. Od zlatega oblaka S-ALFA gre zlata nit do vsakega Alfa življenjskega žarka – zlatega stebra, ki je viden na relaciji od enega do drugega letališča.

Celotno letalo, vsi sestavni deli letala so vidni v zlati barvi, z vidika BK so očiščeni škodljivih BIOenergij in BIOparazitov in BK oplemeniteni. Vsak motor je v močnem zlatem ovoju. Celo vsak kos prtljage je v svojem zlatem ovoju, tudi hrana, skratka vse kar je na letalu.

Okoli 9.50 ure je videti, da od spodaj prihaja proti letalu večji črn vrtinec.

Malo kasneje letalo prepredajo izmenjujoče se barve.

Vidi se neverjetno močno zaščito od S-ALFA, ki dobesedno vodi ta polet, vse nadzira.

V prve pol ure je bilo večkrat videti, da ogromen črn vrtinec od spodaj navzgor »napada« letalo, oziroma se želi povezati z letalom. Močan zlat ovoj, ki je okoli letala tega ne dopušča, črn vrtinec se celo odbije stran, vendar še nekajkrat »vzame zalet« ter se močno in hitro približuje letalu. Črn vrtinec se povezuje z oddaljeno in močno črno gmoto daleč spodaj.

Prav tako je vidna močno črna in ožja povezava, ki poteka poševno proti pilotovi kabini, prihaja pa iz leve smeri. Ampak zlat ovoj okoli pilotove kabine jo neprestano odbija in črnina celo teče nazaj od koder prihaja. Ta črnina se ne zmore povezati z letalom ali določeno osebo, zlati ovoji vse to stalno preprečujejo.

Ob 10.25 sta vidni dve ožji črni povezavi, ki potekata do obeh motorjev. Črn vrtinec, ki je bil viden prej in je »napadal« letalo zdaj deluje, kot da izgublja na moči. Poizkusi so še, ampak niso tako intenzivni. Bolj sta vidno poudarjeni črni povezavi do motorjev na obeh straneh letala.

Letalo še vedno leti točno po zlato začrtani poti, po nekakšnem tunelu iz zlate meglice. Izgleda, kakor da ima zlat oblak - S-ALFA letalo na vrvici in ga lepo vodi od ene do druge točke. Popolna zaščita in nadzor nad dogajanjem.

Malo čez 11h je še vedno vidna črna povezava, ki prihaja iz leve strani poševno navzdol proti letalu, točno proti pilotovi kabini. Vendar se odbija od zlatega zaščitnega ovoja, prav tako se od zaščitnega ovoja odbijata črni povezavi, ki potekata proti motorjem. Vsa ta črnina teče nato nazaj, v smer od koder prihaja. S-ALFA, s katero so ti zlati ovoji povezani, zaustavlja vsakršno delovanje Beta Superinteligence.

Črn vrtinec, ki je še redko viden, pa izgleda čedalje bolj šibek, izgublja na moči, vsi poizkusi, da bi se povezal z letalom so brez uspeha.

Superinteligenca S-ALFA še zmeraj lepo nadzoruje let.

19. 3. 2019, odhod letala (Turkish Airlines) iz letališča Atatürk v Istanbulu ob 18.55 uri (po njihovem času) do letališča v Zagrebu, s pristankom ob 19.05.

Ob 16.50 uri sem pričela z vzdrževanjem domačega Alfa življenjskega žarka, skladno z uporabo metod BIO tehnologije S-ALFA sem postavila tudi 33 BIO tarč na bližnjo osebo na letalu. Med vzdrževanjem sem s pomočjo metode SGBKD pogledala dogajanje v povezavi z letom.

Nekaj minut čez 17h sem pogledala letalo. Videti je podobno, kot je bilo ob potovanju v tujino. Vsi potniki imajo okoli BIOsistemov zlate ovoje. Manjša skupinica je v izredno močnih zlatih ovojih. Redko kateri ima v predelu prsi poudarjeno močno zlato barvo. Potniki so med seboj povezani z zlatimi nitkami, med nekaterimi so vidni zlati mehurčki in med njimi prevladuje posebno dobro razpoloženje, veselje, tako izgleda vse skupaj.

Ura je 17.37 in pogledam ponovno. Pomislim na letalo. Videti je v močnem zlatem ovoju, prav tako je očiščeno škodljivih BIOenergij in BIOparazitov ter oplemeniteno iz vidika BK.

Zlati Alfa žarki, ki so tudi sedaj vidni na relaciji od enega do drugega letališča so razširjeni in prekrivajo celotno področje leta. To področje je popolnoma zlato in letalo leti točno znotraj te zlate poti. Znotraj te zlate relacije ni videti nič črnine.

Kabina pilota je zaščitena z močno zlato meglico. Pilot je v močnem zlatem ovoju, še posebej ima z zlato svetlobo močno zaščiteno glavo. Okoli njega je viden mini poligon (kot SPA v pomanjšani in dinamični obliki). Nad njegovo glavo so vidne manjše zlate kupole, ki potekajo v neskončnost.

Tik nad letalom je vidna večja zlata kupola, ki se povezuje navzgor v zlat oblak S-ALFA in navzdol v zlat ovoj, ki je okoli letala. Od S-ALFA gre ogromno zlatih niti do Alfa žarkov, ki so vidni na relaciji leta. S-ALFA tudi tokrat popolnoma, z vso pozornostjo, nadzira in vodi polet letala.

Ob 17.52 uri pogledam še ostalo. Proti letalu letijo žareče črne krogle, in sicer so usmerjene oziroma istočasno letijo proti kabini pilota, motorjem in trupu letala. To je bilo videti tudi že prej. Vendar so zlati ovoji okoli letala tako močni, posebno zunanji je jekleno močan, da odbijajo vse napade črnine – Superinteligence Beta. Vsa črnina se odbija nazaj od koder prihaja.

… Superinteligenca S-ALFA je poskrbela za zaščito otrok in jaz sem neskončno hvaležna za to.

S SGBKD sem pogledala tudi letalo s katerim je potovala oseba X in je pristalo v Hongkongu 28.10.2018 v jutranjih urah

Glede tega leta je bilo tudi videti dosti več, kot običajno. To je bila neverjetna razlika v primerjavi s kakšnim predhodno opazovanim letom.

Potnik v letalu – oseba X je v izredno močnem in gosto zlatem ovoju z močno zaščiteno glavo, ima izredno močno povezavo do zlatega oblaka S-ALFA, ki je viden višje zgoraj in neprestano spremlja letalo. Okoli letala je viden močan zlat ovoj, kot je bilo videti že kdaj prej, zdaj pa se vidi okoli letala še večja skupina Alfa žarkov – močno zlatih stebrov, ki potekajo neskončno navzgor in navzdol. Ta skupina Alfa žarkov – zlatih stebrov leti skupaj z letalom, vse skupaj izgleda, kot dinamični poligon ALFA (v povečanem obsegu). Širše območje okoli letala je izredno zlato, močno zaščiteno, v vse smeri. Hkrati pa je videti močan pritisk črnine, ki močno pritiska na to široko zlato zaščito. Ta črnina je izredno močna, občasno je videti tudi napad črnine - videti je širšo črno povezavo, ki izstopa in je bolj poudarjeno črna, žareče črna in nekako vzvalovana, migetajoča, ampak ne more prodreti skozi izredno močno zlato zaščito.

Oseba X, ki je potovala z letalom do Hongkonga, je resen uporabnik nove slovenske BIOtehnologije S-ALFA.

Dodatek:

S SGBKD sem na hitro pogledala tudi dogajanje okoli letala, ki je pred časom strmoglavilo. Tam je bila vidna močna črnina – črna povezava, prihajala je iz leve strani, poševno navzdol in direktno v pilotovo kabino.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.