BIOsistem otroka Krisa z vidika SGBKD

S pomočjo metode SGBKD sem pogledala BIOsistem otroka s spinalno mišično atrofijo. Pogledala sem ga zelo na hitro, zadnjič, v tistih dneh, ko so mediji poročali o tem, da so mu vbrizgali zdravilo Zolgensma.

In videti je bilo takole.

BIOsistem otroka Krisa je temen, znotraj je videti še prav črno poudarjen in po celem telesu razpreden črn vzorček - tako črno nitko okoli katere je nanizan črn vzorček. Prav tako je videti tak razpreden črn vzorček tudi znotraj celotnega krvnega obtoka in znotraj se različni črni delčki odbijajo od tega črnega vzorčka. Nad otrokom, nad njegovo glavo, je videti nekaj črnega … vse skupaj izgleda slabo, zelo čudno.

Sem pa takrat pogledala tudi njegova starša, ki sta oba čisto temna, vsak od njiju ima okoli BIOsistema še širši pas goste črne meglice.

Vsi skupaj pa otroku z medijskim izpostavljanjem povzročajo še dodatno in neposredno škodo (prenos škodljivih BIOenergij in BIOparazitov). Škodo mu povzročata starša že tako ali tako, tudi če izvzamemo škodljiv vpliv, ki se prenaša preko medijev tudi na njiju in naprej na otroka.

Po tistem otroka nisem več pogledala s SGBKD, niti ne spremljam tega primera.

Smo imeli pa pred kratkim na seminarju iz BIOkibernetike temo o tem, kako zelo pomembna je genetska skladnost med bodočima staršema. Če želimo imeti zdrav novi rod … Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.