Izpoved uporabnika nove BIOtehnologije 1.del

Mislim, da je kar primerno, da napišem nekaj besed o mojem seznanjanju z novo BIOtehnologijo, ki upam, da bodo komu, ki bo to prebiral, odprle oči, da še sam pogleda, kaj se vse skriva pod pojmom BIOfizike 7, 13 in 33 dimenzionalnega prostora. Preden sem se seznanil z novim odkritjem, so se meni dogajale čudne reči, če smem tako reči (npr. sem doživljal, da je en dan trajal kot en teden – drugič kot da čas ne obstaja - večkrat nisem čutil svojega telesa…, skratka milo rečeno zelo čudna občutenja). Kdo bi to lahko razumel, oziroma kako naj si normalen človek to predstavlja – jaz si tega nisem znal razložiti, seveda pa tudi tega nisem nobenemu govoril, da me ne bi imeli za čudnega. Sem pa začel iskati RESNICO in sedaj z odkritjem g. Gorenca mi je jasno, kako je vse to mogoče in zdi se, da je RESNICA bližje kot kdajkoli doslej – tako zame kot za vse, ki bodo sledili.

Ni moj namen razlagati kako zanimivo teorijo je postavil g. Gorenc, ampak kako odlično ta teorija deluje v praksi (vsaj pri meni). Doma mi je Superinteligenca s pomočjo g. Gorenca dosedaj uredila 3 zaprte BIOkibernetske zanke, ki jih redno uporabljam vsak dan. Uporabljam osnovno G-ALFA metodo in delno tudi metodo S-ALFA – predvsem preklop žarka na projekt AP33, kjer naredim zase BIOtransfer vzorcev iz 7.dimenzije – BIOparazitov - ki se mi naberejo okoli glave in mi ne pustijo normalno funkcionirati v tem svetu. Moram povedati, da opažam, da počasi napredujem, saj se mi pri čiščenju BIOkibernetskih oken, vedno pogosteje pojavljajo nekakšne barvne palete, kjer se barve prelivajo med sabo. To mi je pomembno zato, da lahko tudi »fizično« - z očmi – začutim oz. vidim, da se nekaj dogaja in da mi uporaba žarka ne predstavlja samo neko rutino, ki te lahko zapelje na »napačna« pota, ampak da vem, da napredujem in da besede gospoda Gorenca, ki jih govori na seminarju, niso le besede, ampak nekaj več (si skoraj ne upam reči, pa vendar – RESNICA).

Če pogledam nazaj na svojo življenjsko pot, lahko rečem, da sem zadnjih 5 let intenzivno iskal RESNICO, oziroma sem jo bil »prisiljen« iskati. Prehodil sem čudno pot, ki me je oblikovala na poseben način in še sedaj skoraj ne morem verjeti, vendar si pa že upam trditi, da je g.Gorenc resnično odkril RESNICO. Vi ne veste, kolikokrat v teh petih letih, so me razni posamezniki skušali prepričati kaj je to RESNICA in zatrjevali, da so jo oni našli (od bioenergetikov, zdravilcev pa do duhovnikov). Skušali so me odvrniti od nekega cilja in mi govorili kako naj vozim, da bom prišel na »pravi kraj«. Vendar očitno mi ni bilo tako usojeno, saj sem čutil, da to ni to, kar oni govorijo. Njihova RESNICA, oz. pot po tej resnici, je bila tako enostavna, lahka (npr. zmoli 10 očenašev in ti bo vse oproščeno, daj za mašo prednikom in bodo šli v »nebesa«…). Vse to sem delal pa ni bilo nič bolje. So me pa vsi ti posamezniki z »nadnaravno« močjo naučili nekaj velikega, namreč, da je samo slepo sledenje ljudem, ki so se proglasili za oznanjevalce RESNICE (oz. njihovim lepim besedam o resnici), izredno nevarna zadeva, ki ne dopušča odstopanj v razmišljanju oz. dojemanju resnice in kjer ima samo pastir glavno in edino besedo, njegove ovce pa, ki samo slepo sledijo njegovim lepim besedam, gredo za njim, pa četudi je to v pogubo.

G. Gorenc pa z novim odkritjem dokazuje, da je RESNICA oziroma POT po tej RESNICI »trnava« (je v bistvu križev pot), zelo ozka in strma in da ob neupoštevanju mehanizmov narave – »BOŽJIH ZAKONOV« – ni milosti za nikogar. Meni je jasno, da se je do RESNICE težko pretolči in prav tako v življenju po njej težko hoditi – veliko težje kot samo slepo slediti besedam resnice (ki pa, mimogrede, po mojem razumevanju tega odkritja, lahko postanejo uresničljive) – zato mora ta RESNICA (odkritje) priti na plano in z njim se mora seznaniti vsak posameznik in religije, saj je ravno njim namenjena. Nato se pa naj vsak sam odloči, kaj bo s tem novim odkritjem počel in videlo se bo, koga res zanima RESNICA, ki je ena in edina in ki ne ostane samo pri lepih besedah, ampak gre IZ MISLI V BESEDO, na koncu pa se pretvori v DEJANJE. Dejanja, ki pa prevladujejo v današnjem svetu, pa so že na prvi pogled daleč od RESNICE in vedno več posameznikov se sprašuje, kam vse to pelje - »normalen človek« se mora vprašati, kako je to sploh mogoče - kako lahko človeški um tako degenerira, da ne prizanaša niti svoji rasi in jo množično uničuje. Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da »hudič« sigurno obstaja, saj nenazadnje o njem govorijo tudi vse velike religije in tudi dejansko stanje na tem svetu nas o tem opozarja (vojne, genocidi, razne kužne bolezni,…) – jasno je, da »hudič« ne počiva in da (nekje in nekako) deluje z vso močjo.

Do sedaj smo ljudje lahko le nemočno opazovali delo »hudiča« (povzročanje trpljenja) in iskali šivanko v kupu sena, sedaj pa smo našli in novo odkritje nam ponuja odgovore, ki jih zdrav razum ne more ovreči in ki nam dokazuje, da »hudič« ni neko bitje, ampak da deluje kot nek popoln (grozljiv) mehanizem, ki ima svoje zakonitosti in ki, vedno in povsod, deluje sistemsko na vsakega posameznika in, posledično, širše na vso družbo. Upam, da prihaja to novo odkritje, ki nam prinaša ODREŠITEV, še dovolj zgodaj oziroma še ob pravem času za ta naš svet, ki ima pred sabo veliko nalogo - svet trpljenja in laži mora spremeniti v svet, v katerem bo vredno živeti. To pa bo mogoče samo tako, da se bo moral družbeni sistem postaviti na nove temelje in prav to možnost nam ponuja to novo odkritje – bomo sprejeli ta izziv?

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

 

Nadaljevanje, 2. del