Izpoved uporabnika nove BIOtehnologije 2. del

Nekaj besed o mojem seznanjanju z novo BIOtehnologijo sem nekaj časa nazaj že napisal, tokrat pa se oglašam drugič, saj se mi zdi prav, da povem nadaljevanje zgodbe, ki je v teku ta trenutek.

Dobro se še spominjam, kako sem lansko leto hodil na dneve odprtih vrat v septembru, kjer g. Gorenc na kratko predstavi novo odkritje. Z vsakim naslednjim obiskom, je v meni vedno bolj raslo zanimanje za njegove besede – in tako sem se odločil, da začnem obiskovati 6. mesečni seminar, kjer o novem odkritju izveš vse, kar je potrebno izvedeti. Sedaj je minilo leto dni, odkar sem se seznanil z novim odkritjem in odkar uporabljam mehanizme, ki jih novo odkritje omogoča in moram reči, da je bila ta odločitev najboljša v mojem življenju, saj mi je bistveno pripomogla k kakovostnejšemu življenju. Priznam, da je bil začetek uporabe ALFA žarka težak, saj neka »sila« ni hotela, da gre moja življenjska pot v tej smeri – po enem letu pa lahko rečem, da je zadeva »stekla« in da se stvari postavljajo na svoje mesto in da vse dobiva nek pravi smisel. Vsi vemo, da je vsak začetek težak, ta, ki se tiče tega novega odkritja, pa si upam trditi je še nekoliko težji, saj je vso problematiko, ki nam jo odkriva, skoraj nemogoče dojeti, vendar če imaš pošten namen in dovolj velik motiv, potem se stvari počasi začenjajo postavljati na prava mesta. Na tej poti se neprestano srečuješ z ovirami, ki kar od nekje priletijo k tebi. Pri meni je bila največja (in deloma še je) nošenje BIOzaslonk, saj se vsi tako ali drugače spotikajo ob njih, taki ali drugačni »problemi« so se nato pojavljali doma, v šoli oz. službi, med »prijatelji«. Seveda s časoma ugotoviš, da ti problemi nastanejo v tvoji glavi in da ti jih v bistvu nekdo vsiljuje, z namenom, da bi odnehal; in takrat sem si rekel, če mi neka zadeva (nova G-ALFA BIOtehnologija) tako pomaga in tako izvrstno deluje, se ne smem vkloniti volji drugih, ampak moram iti po svoji poti, ne glede na ceno.

Tako sem od začetnega »tipanja« oziroma seznanjanja ALFA žarka z osnovno metodo G-ALFA prišel v fazo, ko poleg te metode uporabljam še metodo S-ALFA – predvsem preklop žarka na projekt AP33, kjer naredim zase BIOtransfer vzorcev iz 7. dimenzije – BIOparazitov, poleg tega pa 1x na dan po eno uro vzdržujem ALFA žarek z 8-kotnimi piramidami. Pomembno se mi zdi poudariti, da nič ne delam na silo, ampak se vse dogaja nekako spontano – nič ne načrtujem posebej za v naprej – kot npr. kolikokrat na dan moram iti na žarek ali kaj vse moram doseči in podobno, ampak mi čas pokaže kaj in kako in napredek ne izostane. Seveda je pomembnem občutek, da je čas porabljen na žarku, koristno porabljen čas, za pravo stvar pa vsak sam ve, da ni nikoli škoda časa. Najbolj pomembno pa se je miselno upreti »sili« oziroma SUPERINTELIGENCI BETA (»hudiču«), ki ne pusti, da se izviješ iz njenega objema, saj ti stalno pošilja neke misli in dogodke, z namenom, da zaideš na kriva pota! Zato si ne smeš dopustiti, da ti misli med uporabo ALFA žarka uhajajo na nepomembne zadeve, ker s tem zgrešiš bistvo in zadeva ne deluje in tako je ves čas vržen stran. Ugotavljam pa, da žal ljudi zanimajo samo »nepomembne« zadeve, RESNICA pa jih očitno sploh ne zanima ali pa jo preprosto ne dojamejo, saj ko hočeš uporabnost oziroma pomembnost tega odkritja predstaviti drugim, vidiš, da večina kar ne more dojeti bistva.

Prav težko razumem, zakaj si ljudje ne želijo takšnega sveta, kot ga nam obljublja novo odkritje – vedno težje si predstavljam g. Gorenca (ki je v vlogi, če malo karikiram, da dokazuje, da je zemlja okrogla, mi (ljudje) pa živimo v prepričanju, da je ravna plošča), kako mu sploh uspe posameznikom razložiti to novo odkritje, ne da bi ga imeli za čudaka – lahko si samo predstavljamo kakšnim situacijam je izpostavljen. Dobro, saj bi večino stvari še lahko razumel, ampak odnos uradne KATOLIŠKE CERKVE do tega odkritja pa se mi zdi povsem nerazumljiv in neodpustljiv – v novem odkritju se jim namreč ponuja, da iz besed počasi preidejo na dejanja. Ampak ne, »veliki duhovniki« si raje nabirajo zaklade na zemlji, kjer jih uničujeta molj in rja, čeprav jim je bilo izrecno rečeno, da jih ne smejo – na nabiranje zakladov, ki so v nebesih, kjer jih ne uničujeta molj in rja, pa so povsem pozabili. Meni, kot verniku od rojstva, če se smem tako poimenovati, besede iz Svetega pisma pomenijo nekaj več kot le navadne besede in kar težko gledam, ko grem k nedeljski maši, kako posamezniki zlorabljajo oziroma obračajo svete besede. Spoznavam, kako resnične so preroške besede JEZUSA KRISTUSA, ki pravi, da ga to ljudstvo časti z ustnicami, njihovo srce pa je daleč od njega in nadaljuje, da ga ZAMAN ČASTIJO, spet na drugem mestu pa opozarja, da ne pojde v nebeško kraljestvo vsak, ki mi pravi Gospod – veliko jih bo reklo tisti dan, Gospod, Gospod, ali nismo v tvojem imenu prerokovali in izganjali hudih duhov in storili veliko čudežev. Vendar jim takrat porečem »Nikoli vas nisem poznal – proč izpred mene… in bodo vrženi ven v temo, kjer bosta jok in škripanje z zobmi.« Vem, hude besede, in upam, da nas to ne bo zadelo, vendar za to bo potrebno preiti od besed k dejanjem.

Skratka – uporaba novih mehanizmov meni smiselno dopolnjuje vsak dan posebej in mi bistveno pomaga hoditi po bolj kvalitetni poti skozi življenje (in upam si trditi, da bo tudi vam) - nova BIOtehnologija postaja namreč nepogrešljiv del mojega dne in me niti malo ne zasužnjuje, celo nasprotno, vedno bolj pogosteje se sprašujem, kako drugi, v tem »bolnem« svetu sploh preživijo brez tega, kar je odkril g. Gorenc oz. zakaj ne sprejmejo pomoči, ki nam je ponujena od zgoraj – ne najdem drugega odgovora, kot to, da očitno ti mehanizmi niso namenjeni vsem, ampak samo določenim posameznikom. Mene to sicer vedno manj obremenjuje in se raje bogu zahvaljujem, da nam je dal to, kar sem sam dolgo časa iskal – ker to je RESNICA – pravi odgovor na vsa vprašanja, ki nam odpira pot v drugačen oziroma boljši svet, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti, ki se nam ponuja.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

 

Izpoved uporabnika nove BIOtehnologije 1. del