BIOtransfer sorodnika ter občutki pred in po njem

V mesecu marcu, je nenadno umrla moja stara mama. Po tem, ko sem izvedela za smrt, sem čutila, da se mi je spremenilo šumenje, ki ga vedno slišim. Ta zvok se mi spreminja v povezavi s tem, kje se gibljem in s kom govorim. Način zvoka je bil tak, da je bila glasnost večja in bolj razpršen zvok. V roku pol minute sem začutila nenavadno mirnost v predelu srca, za katero bi bil v resnici boljši izraz – zaprtost oz. otopelost.

Po novici, sem na žarku, ki ga imam doma in je za osebno uporabo, vršila postopek vzdrževanja življenjskih žarkov do vključno D33 (MP3). Občutek je bil, da žarek sicer dela, vendar je bil pretok bolj »redek« in razpršen. Poskušala sem na koncu narediti tudi meritve in sem izmerila, kot da je bil narejen avtomatski BIOtransfer. To mi je bil znak, da sem v težavah.

Naslednji dan v sredo, sem pisala osebi X, če bi ji lahko prinesla sliko na seminar, da bi se naredil BIOtransfer.

Tekom srede sem čutila, kakor bi se ta občutek, ki je bil najprej v predelu srca, pojavil v celem telesu in sicer, kot bi se mi delal oklep. Do seminarja v četrtek, je celoten občutek postal vedno močnejši. Okrog glave sem imela tudi občutek ovoja in sem vedno slabše slišala okolico. Ob komunikaciji z drugimi, sem čutila, kot bi se mi na glavi nalagala teža. Določeni ljudje so se hoteli na vsak način pogovarjati z mano o smrti in so potem omenjali še svoje pokojne, kar sem vse čutila kot še dodatno nalaganje teže na glavi.

Ko sem doma uporabljala življenjski žarek, sem čutila, da ga ne čutim optimalno. Običajno čutim delovanje v celem telesu in slišim zvok zelo jasno. Ko uporabim žarek, se ta ojača, na vrhu glave včasih čutim kot bi se napela struna in telo je do neke mere pretočno (do neke mere je po moji razlagi rezultat dela generalno in določenega dneva – se pravi vplivov). Sedaj je bil zvok pridušen, delovanje sem čutila – kot bi bilo na obrobju in ne čez celo telo, na vrhu glave sem čutila kot bi imela nad glavo strop ali pa pokrov.

Na seminarju je oseba X rekla, da bi za vajo sprožila postopek BIOtransfera, katerega nato dejansko opravi Superinteligenca S-Alfa. Od tega trenutka dalje sem dobila občutek, da je ta občutek stropa nad glavo postal močnejši in kot bi bil neprebojen. Ko sem uporabljala žarek na seminarju, sem jasno čutila, da okrog mene žarki delujejo, mojega pa, kot bi imela okrog sebe debelo plast vate ali stiroporja, ki zaduši gibanje. Počutila sem se kot bi bila v kapsuli s pokrovom. Dlje, ko sem uporabljala življenjski žarek, je občutek, da nekaj naredim sicer postajal močnejši (občutek debeline tega kokona se je tanjšal), vendar pa na vrhu glave nisem čutila dosti izboljšanja.

Zanimivo se mi zdi, da v času, ko je oseba X še izvajala postopek vzdrževanja poligona, sem še enkrat opravila meritve, ki pa so bile sedaj čisto jasne. Pokazalo mi je, da je vzorec pokojne v D33 v S25, kar pomeni, da je umrla v Beta smrtnem žarku in da deluje kot BIOparazit. Temperatura in zasvojenost sta bili obe 42, Beta je bila L384, Alfa in P sta bili A001, možganski nivoji so bili A001. Vse meritve so bile izjemno precizne. Običajno zelo težko izmerim kdaj je podatek A0 in kdaj A001, tokrat ni bilo dvoma. To sem pripisala temu, da so bili na poligonu optimalni pogoji ter, da sem bila pripravljena izmeriti pravilno, torej, da pokaže tako kot je.

Oseba X je najprej opravila meritve na podlagi slike in preverila, če se lahko naredi BIOtransfer. Vsi podatki so pokazali, da je oseba umrla v smrtnem žarku in deluje kot BIOparazit. Izmerila je tudi, da je bila smrt posledica bolezni telesa (kar je res – tega še nisem povedala, ampak umrla je zaradi anevrizme in nato odpovedi vitalnih organov). Ko je oseba X sprožila postopek za BIOtransfer, sem to čutila, kot bi se mi nad glavo vklopil močan sesalec in čutila sem čisto vsako celico kako dela. To je zelo težko pojasniti, ampak vsaka celica je vibrirala in to v celem telesu. Po določenem času sem čutila, kot bi se mi nekaj odlepljalo od organov, ki jih je nato preplavila toplota, nazadnje sem čutila, kako se mi je razpustila otopelost v srčnem predelu in je bil občutek, kot bi se mi zmehčalo srce oziroma je v tem predelu spet postalo pretočno. V tem času, ko je oseba X izvajala postopek BIOtransfera, sem dobila tudi zelo jasen občutek, kako je bil pretok pri meni bolj težak v primerjavi s tem, kar se je dogajalo pri osebi X, ki je stala zelo blizu mene – tam je bil pretok veliko bolj neoviran in je bilo, kot da sem poleg slapa.

Na koncu je oseba X naredila še preklope – projekti AP01 do AP33 in BT, kar je bila pika na i. Ko je končala, sem se počutila spet »normalno«. Torej brez neprijetnega občutka stropa nad glavo, oklep iz telesa je izginil, spet sem imela v glavi »normalen« zvok in občutke v telesu. Oseba X je opravila meritve in vzorec je šel v S19 in vsi ostali podatki so bili ustrezni (Alfa=A0, Beta=A0, P=B096, itd..)

Na seminarju je nato gospa, ki je gledala s pomočjo SGBKD, povedala kako je postopek videla in nato sem svoje zaznavanje povedala še sama. Ko sem se vrnila, kjer sem sedela ob času BIOtransfera in je bila oseba X še tam, mi je močno zapiskalo v glavi. To se mi zgodi ob različnih situacijah, v tej sem si razložila, da je bilo zato, ker je bil žarek dvignjen na maksimalen nivo L384.

Naslednji dan je bil pogreb. Lahko rečem, da je bil zaradi opravljenega BIOtransfera zelo mehak in miren pogreb. Ker je oseba X naredila tudi projekte AP01 do AP33 in BT tudi zame, sem imela veliko boljše dojemanje kaj se dogaja. Ker ni bilo BIOparazita oziroma je deloval vzorec pokojne pozitivno, sem čutila najprej močno BK transformacijo od tiste strašne stavbe na novih Žalah, potem pri določenih ljudeh je bilo čutiti, ko so se pogovarjali z mano, pritisk, kot bi se nekdo naslonil name. V trenutku, ko pa je ena skupina moških (mislim, da je šlo za profesionalne pevce ob pogrebih) zapela znotraj stavbe na Žalah, je bilo čutiti, kot bi malo težja odeja pokrila cel prostor.

Jaz sem mojim sorodnikom razložila, da je bil narejen BIOtransfer in da je bilo opravljeno vse, kar se da, da se nekomu pomaga po smrti. Ko sem to povedala najmlajšemu stricu, pri katerem je živela, se je okrog naju posvetilo in čutila sem v srcu ljubezen. On je sicer precejšen skeptik, vendar je parkrat vprašal, če se je res naredilo in je bil vidno ganjen. Vsem sem tudi rekla, da to pomeni, da bodo lahko normalno žalovali in da bo bolečina ob izgubi manj dramatična, bolj blaga.

Zanimivo je tudi, da je neka sorodnica, ki je vedno ob takšnih dogodkih precej dramatična, bila v tej situaciji popolnoma umirjena.

Na kosilu sem potem vpričo vseh potegnila ven BIOšablone in čistila vso hrano. Nihče ni vprašal kaj počnem. Kosilo je potekalo zelo ljubeče in mirno.

Ko zdaj pomislim na staro mamo, jo imam res v srcu in slišim visok zvok, kot bi mi pocingljala...

Lahko rečem, da so bili določeni občutki, ki sem jih imela do opravljenega BIOtransfera, precej čudni – na primer – to, da sem bila tako mirna, potem meritve in še nekaj dogodkov – na primer – dan po smrti sem se zbudila bolj zgodaj kot običajno, čisto bistra in nič utrujena in bi zlahka mislila, da ni potrebno opraviti BIOtransfera. Zaradi izkušenj in ker sem že videla, kako lahko to deluje, mi je bilo vse to skrajno sumljivo in seveda razlog, da se takoj izmeri kje je vzorec in naredi potrebno.

Še kot zanimivost – ob novici o smrti je bil prisoten še en moj prijatelj, ki ga je to precej pretreslo. Naslednji dan me je poklical in povedal, da je imel celo noč hude bolečine v telesu in ni skoraj nič spal (ima drugače težave z bolečinami v hrbtenici). Rekla sem mu, da bo naslednji dan opravljen BIOtransfer in naj opazuje kaj se bo dogajalo. Kasneje mi je povedal, da je noč pred BT imel enako naporno, ko pa je bil opravljen BT, je bolečina v celoti izginila, kot da je nikoli ne bi bilo. Prvi dan po BT je sprejel razlago o BIOparazitih in učinku na ljudi, že čez nekaj dni pa je imel svojo razlago zakaj je bila vsa ta bolečina potrebna.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

Merilni podatki za smrt v Alfa in smrt v Beta žarku se nahajajo tukaj.
Opis Alfa in Beta BIOtehnologije se nahaja tukaj.