Poročilo o gostujočih mucah

Prijateljica me je prosila, če bi tri dni pri sebi lahko imela dva njena muca, relativno mlada. Eden z amputirano nogico in kroničnim vnetjem enega očesa, drug pa še malo mlajši.

In sem ju vzela - od petka do torka zvečer. Zanimalo me je, kako se bosta obnašali muci na žarkih, itd. Je pa prinesla hrano - brikete in nekako prepovedala, da bi jih hranila še s čim, razen jogurtom ... česar se pa nisem strogo držala ...

Muca sem izmerila, ko sta prišla, OGBP in S1-S33 mi je za oba pokazalo 3/-28.

Že po prvem čiščenju oz. tarči na oko muce, se je videla razlika, oko je bilo bolj odprto, v treh dneh je bilo oko čisto v redu samo z uporabo metod BIO fizike ...

Takoj sem ju oba in vse, kar je bilo dano zanju, sčistila. Po prvem čiščenju se je OGBP dvignil, S1-S33 mi je pa pokazalo še vedno -3.

Bila pa sta tudi prisotna, ko je oseba X parkrat sprožila postopek za dvig Alfa statusa Zemlje.

23.11.2013 - postopek Zemlja 27, Luna 12

16:30 - 16:35 s SGBKD se je videlo, da sta bili obe muci v debeli, cca. 8 cm zaščiti, noter še temni. Med postopkom sta na začetku bili nemirni, potem sta se obe umirili in spali.

Opazila sem tudi, da sta prve dni precej spali.

25.11.2013

OGBP sta imeli kar visoko, S1-S33 pa še ne in sicer sem izmerila podatek 27/3 za obe, to je bilo na začetku postopka ob 20:20 - Zemlja 29, Luna 14.

Ob 21:27 sta bili 29/6, nato sta se začeli zelo razigrano igrat.

Ob 22:24 pa sem ju zmerila obe 33/28, ampak to se mi je zdel kar hud skok.. tako da …

Sem pa na koncu pogledala povezavo z lastnico in je bila zablokirana - črna vodoravna cev, ki je tekla od lastnice do muc je imela zlato spremljajočo, na muci je bil pa zlat krogec ali kot pokrovček, ki je ustavil črn žarek.

To kar se je dalo z moje strani ugotoviti v teh parih dneh - hrana in lastnik sta velik problem ...

Slaba hrana povzroči, da tudi parametre relativno počasi lahko popraviš, na OGBP pa po mojem vpliva ves čas tudi lastnik, ki razmišlja o teh živalih.

Muce so pri meni bile tudi bolj mirne in sta se igrali veliko bolj nežno. To je bilo očitno, ko je gospodična prišla ponju in smo nekaj časa sedeli, sta nenadoma muci bili tako grobi v igri, kot pri meni nikoli v štirih dneh.

Lastnica me je tudi opozorila, da mlajša muca zelo praska. No, jaz sem ji prvič, ko se me je lotila rekla, da ne sme uporabljat krempeljčkov in je nehala. To vajo sva sicer ponavljali, bilo pa je popolnoma jasno, da maček točno ve kaj počne in kaj mu govorim.

Avtor: Oseba X4
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.