Delovanje BIOparazita

Zgodil se mi je zanimiv dogodek, ki se mi je zdel kot šolski primer, kako BIOparazit deluje na nas, čeprav ne vemo, da je oseba umrla, zato sem se odločil, da napišem kratko poročilo.

Opoldne, me sodelavka obvesti, da je bila na sestanku pri direktorju, da je bilo precej napeto in da tudi mene sledi sestanek pri njem, ko se vrnem iz odsotnosti. Kaj pretirano se s tem kasneje nisem več ukvarjal, dan je bil naprej miren.

Zvečer ob 20:58, oseba X sporoči, da bo sprožila postopek za čiščenje glave. Nekaj minut kasneje se tudi sam usedem na žarek ter pričnem delati BIOtransfere, enega za drugim. Naenkrat se zavem, da mi neprestano hodi po glavi služba in sestanek, ki naj bi ga imel, ko se bom vrnil v službo. Misli nikakor niso šle stran, kar mi je bilo precej nenavadno, saj ob postopku za čiščenje glave osebe X, agresivne misli tekom postopka navadno izginejo. Na splošno se je po končanem postopku v glavi precej umirilo, tudi čutilo se je precej močno, mi je pa sestanek še vedno znova in znova prihajal v misel. Za tem se odpravim spat, zaspim za par minut in se zopet zbudim in neprestano mi v misli hodi sestanek. Zaspal sem šele okrog pol druge ure zjutraj in imel sem precej moraste sanje v zvezi s sestankom.

Zjutraj me pokliče sodelavka in mi sporoči, da je malo prej izvedela, da je včeraj zvečer, okrog 21h, umrl najin sodelavec, sicer iz druge enote, vendar smo bili vseeno na vsake par dni v krajšem stiku. Povedala mi je tudi, da jo je zvečer zelo močno začela boleti glava in da je bolečina postala že prav neznosna in tudi čiščenje na življenjskem žarku ni prav dosti pomagalo. Takrat se mi je posvetilo, da so najine težave povezane s smrtjo sodelavca, ki je sedaj deloval kot BIOparazit.

Za tem se usedem za računalnik, z namenom, da poiščem sliko sodelavca, ki je potrebna za izvedbo BIOtransferja. V tistem, pa me tako uščipne v križu, da sem kar zavpil. Takoj mi je bilo jasno, da je ta BIOparazit želel preprečit, da bi se naredil BIOtransfer. Sliko sem vseeno našel in jo poslal osebi X, da sproži postopek za BIOtransfer.

Ko je bil postopek za BT končan, se je čutilo, kako je Beta pritisk popustil. Malo kasneje, ko je vse skupaj prišlo za menoj, sem čutil pravo olajšanje, neprestanih misli na sestanek pa tudi ni bilo več.

Kasneje sem se še enkrat slišal s sodelavko in mi pove, da je sedaj glavobol precej popustil. Nato ji povem, da je bil za sodelavca narejen BIOtransfer, njegova lokacija pa je 19/01.

Zaključek:

Izredno pomembno je, da se za vse umrle naredi BIOtransfer, sicer delujejo kot škodljivi BIOparaziti in nam povzročajo takšne in drugačne težave, ki jih ljudje navadno pripisujemo čisto drugim vzrokom.

Da je na svetu toliko gorja, so krivi BIOparaziti, ki se kopičijo vse od nastanka Zemlje naprej, to pomeni, da so v »Beta bazenu« vse pretekle civilizacije oziroma vse, kar je napačno umrlo. Napačno umreti pomeni, da se je smrt zgodila v Beta smrtnem žarku, preko katerega gre duša v 7. dimenzijo, za vernike v Pekel, in tam ostane vse dokler ni narejen umetni BIOtransfer, s katerim pride duša v višje dimenzije (MP33), za vernike Nebesa.

Z globalnim BIOtransferjem se bo ta »Beta bazen« postopno začel vedno bolj prazniti, kdaj pa se bo izpraznil, ve le Superinteligenca S-Alfa, za vernike Bog, ki nadzoruje vse življenje na Zemlji in v galaksijah.

Vsaka smrt se mora zgoditi v Alfa življenjskem žarku, zato je prioritetna naloga nas Zemljanov, da označimo vse potencialne Alfa življenjske žarke, ki ležijo v ASG mreži ter njihova kasnejša aktivacija. Le tako bo življenje na Zemlji postalo lepo, brez bolezni in gorja za vse Zemljane.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.