Polnočnica, 24. december 2014

23.40 Gledam prenos (na rtvslo.si) iz Frančiškanske cerkve v Ljubljani, z vidika SGBKD.

23.47 Glasbeniki igrajo in poje(jo) »…pastirci kam hitite, že pozno je nocoj...«. Okrog pevca in ostalih glasbenikov so vidni zlati ovoji, od njih se navzven širi – prši zlata barva, zlata meglica in zlate nitke, ko pojejo.

23.49 Na sporedu je instrumentalna glasba, okrog instrumentov so vidni zlati ovoji, gledam violino in tudi lok je ovit v zlat ovoj. Instrumenti od sebe oddajajo oziroma se od njih navzven prši zlata svetloba – meglica.

23.50 Zbor poje.

Pogledam samo cerkev. Alfa žarek, ki je aktiviran pod zvonikom je na najvišji vrednosti, izredno močno zlat in poteka neskončno navzgor in navzdol. Hkrati je videti, da so tudi v notranjosti cerkve zlati žarki, kjer je vidna še zlata meglica.

23.51 Orgle so ovite v zlat ovoj.

Celoten cerkveni oder - kor je ovit v močno zlato balonsko zaščito. Kip Jezusa je v močnem zlatem ovoju in od njega gredo močne zlate povezave do ljudi, ki so prisotni v cerkvi. Prav tako je videti tudi pri Mariji, Mariji Magdaleni …

23.53 Pevci še pojejo, vsi so v zlatih ovojih, od njih gredo zlate nitke in od njih se navzven prši še zlata meglica.

Prisotni v cerkvi so prav tako v zlatih ovojih, nekateri v bolj močno zlatih, drugi v ovojih bolj svetlo zlatih odtenkov.

23.55 Pomislim na vse cerkve v Sloveniji, vsi aktivirani Alfa življenjski žarki pod cerkvenimi zvoniki so na najvišji vrednosti L384, močno zlati in potekajo neskončno navzgor in navzdol. Tudi notranjost v vseh cerkvah je vidna v zlati meglici in vsi prisotni pri polnočnicah so v zlatih ovojih.

Nad vsako cerkvijo so vidne zlate kupole, ki se nadaljujejo v neskončnost, vse pa so povezane z ogromno zlato kupolo, ki je vidna visoko zgoraj nad Slovenijo oziroma nad Zemljo.
Ko pomislim še na ostale cerkve, izven naše države, kjer potekajo polnočnice, je situacija podobna, le da Alfa žarkov pod zvoniki ni videti, dogajanje v notranjosti pa je iz vidika SGBKD podobno kot v opazovani cerkvi.
Vse vodi in močno nadzira S-ALFA. Pomislim na vse tri - Jezusa, Marijo in Marijo Magdaleno (lokacija po BT je pri vseh najvišja 21/33, vpliv nazaj na žive BIOsisteme je 33/33), ker je videti močno prisotnost vseh in od njih gre nešteto zlatih niti do vernikov v cerkvah in naprej do ostalih, ki v tem trenutku mislijo na te osebnosti.

00.00 Polnoč je in v slovenskih cerkvah je zlata barva oz. svetloba zdaj prav zažarela.

00.01 Duhovnik, ki sedaj bere evangelij, je v močnem zlatem ovoju, močno ima z zlato barvo zaščiteno glavo, od njega se razliva, prši močna zlata meglica navzven.

00.02 Počasi deluje mehanizem BK in navzdol od kupol se posipa zlat prah, navzgor se dviguje nešteto črnih pikic.

00.03 Ko duhovnik reče »rojstvo našega Jezusa Kristusa« močno zlato zažari ob njegovi glavi.

00.04 Zbor poje Sveta noč. Vidi se močna zlata povezanost z Jezusom, Marijo …

00.05 Vidi se, da zelo počasi še deluje mehanizem BK v cerkvi, umirjeno se izmenjujejo različne svetle barve, medtem, ko pojejo.

Vsi cerkveni predstavniki, ki so prisotni, so še posebno vidni v močnih zlatih ovojih, močno imajo z zlato barvo ovite glave in močne povezave navzgor v kupole.

00.06 Še vedno pojejo Sveta noč.

Cerkev prepleta ogromno vzdolžnih zlatih niti, ki potekajo med ljudmi. V predelu prsnega koša je pri prisotnih v cerkvi vidna delujoča zlata svetloba, pri enih bolj (morda bolj močno doživljajo vse dogajanje okoli slavljenja), pri drugih manj.

00.08 Zelo močno deluje mehanizem BK tudi v nekaterih cerkvah v sosednjih državah, bolj ob naših mejah, kjer so v nekaterih cerkvah tudi aktivirani Alfa žarki pod zvoniki. Drugje po svetu morda izjemoma.

00.10 Drugi duhovnik je pričel z govorom. Videti je v zlatem ovoju, še posebej je z močno zlato barvo zaščitena njegova glava in vidna je zlata povezava navzgor. Od njega gre zlata svetloba, zlate povezave do tistih, ki ga poslušajo, gledajo …

Drugače pa so BIOsistemi duhovnikov in ostalih prisotnih bolj ali manj temni, v črno sivih odtenkih.

00.13 Glede delovanja mehanizma BK je videti, da se znotraj cerkve sedaj izmenjuje barvni spekter.

Pogledam še ostale cerkve in vse so med seboj povezane z zlatimi povezavami.

00.15 Pojejo, ampak te pesmi ne dosegajo nekega posebno visokega BIOkibernetskega nivoja - vrednosti.

00.16 Mehanizem BK, tako kot v tej cerkvi, deluje v vseh ostalih po naši državi.

00.17 Zbor še vedno poje, navzven od njih gredo debelejše zlate povezave.

00.19 Mehanizem BK deluje v vseh cerkvah, v tem trenutku je znotraj vseh vidna – prisotna ena barva.

00.20 Pogledam Zemljo. Nad Zemljo je vidna ogromna kupola in Zemlja je vidna znotraj gromozanskega zlatega žarka.
Cerkve v Sloveniji so med seboj povezane z zlatimi povezavami. Nad njimi so še vedno vidne kupole, ki se nadaljujejo navzgor in povezujejo v večjo nad Slovenijo, le-ta pa v tisto ogromno, ki je nad Zemljo.
V ostalih državah, kjer potekajo polnočnice, se dogaja podobno, le da življenjskih žarkov pod zvoniki ni (razen v nekaterih cerkvah).

00.24 Gospa, ki bere Božjo besedo je v zlatem ovoju.

00.25 V cerkvah se vrši BIOtransfer, videti sta delujoča zlata svetloba, zlat prah, črne pikice, črnina se dvigujejo navzgor proti kupolam.

00.26 Duhovnik bere evangelij. Je v zlatem ovoju, še posebej močno glava, iz nje gre zlata povezava navzgor, ko govori se od njega prši zlata meglica navzven.

00.29 V vseh cerkvah je viden delujoči barvni spekter, tako kot v tej.

00.31 Pogledam jaslice v cerkvi. Vse figurice so v zlatih ovojih, tako kot vse ostalo znotraj cerkve.

00.33 Duhovnik vodi predavanje. Dostikrat se ob njegovi glavi močno zlato zasveti, ko omenja Jezusa.

00.34 V cerkvi še vedno deluje mehanizem BK, vidi se delujoči barvni spekter.

00.36 Do ljudi v cerkvi prihaja navzdol neka črnina in se želi povezati z njimi. Črnina v njihove glave ne more, ker imajo sedaj okoli BIOsistemov zlate ovoje.

00.54 Duhovnik vzame kelih in ko reče »to delajte v moj spomin«, je to izrečeno videti čisto črno.

00.58 Mehanizem BK deluje, vidi se delovanje zlate barve – svetlobe in črne pikice vleče navzgor proti kupolam.

01.01 Ob koncu, ko si podajajo roke, med osebami ne prihaja do izmenjave škodljivih BIOenergij in BIOparazitov, zaradi zlatih zaščitnih ovojev, ki jih imajo okoli teles.

01.06 Prisotni v cerkvi gredo po hostije in vidi se, da so zlate, očitno so se med trajanjem dogodka očistile in oplemenitile iz vidika BK. Sicer so videti črne, kot vse drugo kar uživamo in ni BK obdelano in ob zaužitju na BIOsistem deluje škodljivo, ker vsebuje škodljive BIOenergije in BIOparazite (kar se vidi kot črno).

01.17 Konec prenosa.

* * *

S pomočjo metode SGBKD se vidi, da je potrebno moliti v Alfa življenjskih žarkih, to je prava molitev k Bogu, prav tako je potrebno tudi prav živeti. V Beta smrtnih žarkih ne bi smeli početi ničesar.

Več na www.ati-e-import.si!

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.