Dan odprtih vrat Društva S33

V četrtek, 02. 06. 2011, je Društvo za duhovno prenovo - S33 izvedlo aktivnosti v okviru dneva odprtih vrat. Oseba X je od 17:00 do 18:50 sprožila postopke za daljinsko aktivacijo poligona s 33 profesionalnimi ALFA življenjskimi žarki v dvorani OŠ Milana Šuštaršiča in daljinsko čiščenje ter sprožila postopke reanimacije telesa in psihe za vse, ki so bili prisotni v dvorani. S pomočjo metode SGBKD so osebe, ki jo uporabljajo, opazovale dogajanje na poligonu ter drugje po Sloveniji in svetu, kjer so bile sprožene daljinske aktivacije ALFA življenjskih žarkov za BK zaščito BIOsistemov (Japonska – 24 lokaciji, Libija – 24 lokacij, Černobil - 13 lokacij, Mehiški zaliv, Kitajska, idr.).

V okviru dneva odprtih vrat smo vsem novim obiskovalcem predstavili nekaj osnov BIOfizike in praktično skupaj uporabili ALFA življenjske žarke, statično in dinamično. S pomočjo SGBKD smo naredili različne teste (kaj se zgodi, ko oseba začne uporabljati zaščitne nalepke, idr.). Člani društva smo vadili uporabo merilne tehnologije (merjenje sevanja oblik, merjenj kvalitete tekočin, hrane, idr.) in ponovili nekatere postopke BIOfizike. Na koncu smo skupaj pospravili za seboj tako, da smo sprožili postopke vzdrževanja ALFA življenjskih žarkov, saj smo aktivno uporabljali poligon.

Poročilo osebe, ki je uporabljala SGBKD:

OŠ Milana Šuštaršiča

Vsak žarek v dvorani je bil viden kot zlat snop in je bil prepleten v celoto v zlati gmoti, ki je prepletala nešteto zlatih niti v vse smeri po območju. V sak posameznik je bil v svetlem, različno gostem ovoju in je absorbiral različno goste in svetle barvne vzorce. V nasprotni smeri je navzgor vleklo pri nekaterih več, pri drugih manj črnine. Otroci so skozi celoten postopek dobivali največjo jakost zlate svetlobe, ki se je prelivala vanje. Izkoristek proti drugim udeležencem je bil veliko večji.

Slovenija

Slovenija je videti kot svetel otoček prepojen z zlatimi območji, ki se tkejo v žarečo kupolo visoko nad območjem, deluje kot ogromen žarek, iz katerega so speljane zlate cevi drugam po zemeljski obli. Navzgor vleče posamezne temne madeže, navzdol prši zlat pršič. Okoli Slovenije je gosta migetajoča obroba.

Černobil

Na samem območju je razvidno nekaj zlatih stebrov, ki so videti podobno kot cerkve pri nas. Iz kupole se v stebre pretaka močna svetloba iz stebrov pa nato po celotnem območju šibajo zlate zvezdice, ki topijo črnino, ki je močno zažrta v območje.

Japonska

Prav tako je pozicionirano nekaj svetlih stebrov in z zlato obrobljeno nekaj območij. Prepredanje zlatih niti v vse smeri, črnino vleče močno navzgor, v območje se vtira nežno svetla niansa. Posebna svetla gosta koprena vpija črnino iz nekaterih točk.

Libija

Zelo močni široki svetli stebri, povezani v celoto. Čez celotno območje preletavajo svetle zvezdice in lovijo črne kroglice, ki se skušajo zbrati v gmoto znotraj področja. Nad državo iz kupole prši zlata svetloba in sproti izničuje črnino, ki se skuša dvigovati. Nekaj silhuet izstopa in so v neprebojni zlati kletki, še posebej predel glave, znotraj zaščite ni mogoče videti. Izven območja iz stebrov prav tako zelo počasi prodira zlata nežna svetloba in zaustavlja zgoščen pritisk črnine iz okoliških ozemelj.

Prav tako je videti Mehiški zaliv in Kitajsko, ki glede na začetno situacijo kaže zelo svetlo nianso, predvsem Mehiški zaliv. Pri Kitajski je zadeva videti malce bolj upočasnjeno in je na nekaterih področjih črnina še močno zažrta, vendar jo počasi pobira. Države okoli Slovenije z različno intenziteto absorbirajo dotok svetlobe, vidi se nekaj svetlih območij in skozi ta območja se naprej širi svetloba na okolico.

Avtor: Oseba 2
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.