BK daljinsko, 01.07.2020

Oseba X je sporočila, da začenja z regeneracijo glave … Tako, da sem takoj, ob 9.59 uri, začela opazovati BK dogajanje, s SGBKD.

Za začetek sem pogledala BK situacijo pri sebi in je bilo videti, da od poligona osebe X poteka zlata povezava do Alfa žarka, v katerem se sedaj nahajam. Nad tem je videti še zlate kupole …

Ob 10.06 pomislim še na dogajanje na svetovni ravni, na celotno populacijo, kot je bilo predlagano. Videti je, da je del celotnega svetovnega prebivalstva z zlatimi nitkami povezan navzgor in ti imajo okoli tudi zlate ovoje, v tem trenutku, ko gledam. Te zlate povezave oz. zlate nitke se povezujejo v zgornjo zlato kupolo, ki je vidna nad planetom Zemljo, nad njo pa so še ostale. Pri drugem delu svetovnega prebivalstva pa tega ni videti, so pod Beta vplivom in delujejo celo kot Beta smrtni žarki (škodljivo).

Ta zlata kupola, ki je vidna nad Zemljo, je z zlato povezavo povezana z zlatim oblakom S-ALFA, ki je videti poleg.

Nato je ob 10.11 uri videti, da se po teh zlatih povezavah-nitkah, ki potekajo do dela svetovne populacije, pretaka navzdol močna zlata barva v glavo vsakega. In ta močna zlata barva se je razporedila, razpršeno vtisnila v možgane.

Pogledala sem še pri sebi in je bilo tudi videti tako BK delovanje. Ko je 10.17, se vidi, da zlata barva zapolnjuje možganske celice, vpliva oz. BK pozitivno učinkuje na vsebino celic, vidijo se še šest-kotne oblike, katerih rob je zlate barve. Zatem pa skupek črnine-črnih pikic, ki je bil viden ob možganih in se je dvignil navzgor, ven iz glave, izvršil se je BIOtransfer BIOparazitov.

Ob 10.20 pogledam svetovno prebivalstvo in preko zlatih povezav se navzdol v glavo posameznega BIOsistema vnašajo različne barve, ena za drugo. Znotraj nekaj BK popravljajo in nekaj črnine gre ven iz celic. Zdaj ob 10.29 je še videti obrobe celic v več različnih barvah.

10.32 je ura in zdaj je navzdol po vsaki povezavi stekel zlatkast vzorček, ki se je vpisal oz. je zapolnil celice. In potem še zlate pikice, ki jih je zdaj videti znotraj možganov. In zdaj tudi obrobe najmanjših celic možganov zelo močno zlato žarijo.

V desnem delu glave, bolj ob strani (kjer je vpisan BIOvzorec) je videti večjo in močno zlato piko (v velikosti BK zaslonke).

Ob 10.41 uri je v glavi svetlo, okoli glave pa se zelo hitro vrtinčijo različne svetle barve in nekaj črnine se še čisti navzgor v kupole … Pri svetovnem prebivalstvu se znotraj zlatih ovojev, pri tistih, ki jih imajo okoli, izmenjujejo različne svetle barve in tudi pri meni je tako videti.

Spet ob 10.53 gledam pri BIOsistemih, ki so vključeni v BK mehanizem in še na nivoju Zemlje, ki je v svojem Alfa žarku, ko se čisti črnina navzgor proti kupolam, gre bolj za škodljive BIOenergije … Izmenjujejo se svetle barve, torej znotraj Alfa žarka v katerem je celotna Zemlja in znotraj vseh, ki so vidni okoli BIOsistemov, kjer pač so. In potem je znotraj videti še delovanje zlate barve in črne pikice gredo gor proti kupoli …

10.57 je ura in žareče zlate pikice se spuščajo navzdol po vseh Alfa žarkih oz. ovojih, ki jih imamo okoli in se vnašajo v BIOsisteme, v glave in potem delno, malo še naprej, navzdol po telesu, po nekih linijah. Tako BK dogajanje je videti tudi na nivoju Zemlje (ki je kot nek BIOsistem zase), te zlate pikice se vnašajo v dele narave.

Ko je 11.02 je znotraj vseh ovojev, ki jih imamo okoli BIOsistemi, videti zlato barvo in tudi na nivoju Zemlje, znotraj ovoja v katerem je naš planet. Širše okoli planeta se hitro izmenjujejo različne svetle barve. Tako izgleda, da je v tistem ovoju znotraj katerega je Zemlja videti zlato barvo in zlato barvo tudi znotraj vsakega ovoja, ki je okoli BIOsistemov, pri tistih kjer so. In kot da se čisto počasi vrši BIOtransfer BIOparazitov. Ta ovoj se konča tik ob robu planeta, potem je pa istočasno videti še drugega, ki pa je malo odmaknjen od roba, tako, da je vmes vmesni prostor. In v tem vmesnem prostoru se izmenjujejo različne svetlejše barve.

Ob 11.11 je Zemlja ovita in prepredena z nešteto zlatimi nitmi, po dolgem in po čez, in le-te se nekako skozi različne nivoje prepredajo, vnašajo skozi planet …

Potem ob 11.18 uri, pa BK dogajanja na svetovni ravni ni več videti, ta zlata kupola, ki je nad Zemljo je v stanju mirovanja, nič več se ne dogaja v povezavi s tem, BK mehanizem se je pospravil v kupolo.

Na poligonu osebe X je zelo močno svetlo in nad njim so še vidne zlate kupole. Ob 11.21 se znotraj poligona močno in hitro izmenjujejo barve in okoli BIOsistema osebe X se zelo močno BK čisti, večkrat je na hitro potegnilo več črnine navzgor.

In ob 11.24 je videti še močno delovanje zlate barve na poligonu in okoli BIOsistema osebe X, znotraj Alfa žarka in črnina, ki se je nabrala okoli-črne pikice se odstranjujejo navzgor v kupole po žarku … Ob 11.26 se je videlo, da se je niz kupol nad poligonom osebe X začel pospravljati, po vrsti, od zgoraj navzdol.

Poligon osebe X je zdaj v stanju mirovanja, Alfa žarki so na nivoju E0, nič ni videti, da bi se še karkoli dogajalo. Okoli osebe X je močan in zelo gosto zlat ovoj in tudi BIOsistem znotraj je zlat, nad njim pa je videti nekaj zlatih plasti, nekje v velikosti osnovnega premera Alfa žarka.

Ob 11.30 uri sem končala z opazovanjem s SGBKD.

Avtor: Oseba X3
Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.