BK aktivacija Alfa življenjskega žarka na Stolu

Stol Med dopustom sem se odpravil na Stol in ker ne morem iz svoje kože, ne da bi BIOkibernetsko analiziral oz. preveril teritorij kjer se gibljem, sem se na vrhu Stola odločil, da aktiviramo BIOkibernetsko zanko.

Zanimivo je postalo vreme med čakanjem, saj se je potemnnilo, spustila se je megla, postalo je mraz ter začelo rahlo deževati, kot da bi me hotelo pregnati.

Razmišljal sem, na katerem mestu bi označil sredino bodočega ALFA žarka, ker so bile povsod same skale, nobenega posebej primernega mesta ni bilo videti, potem mi je pa kapnilo, da je na skali, kjer sem se prej pogovarjal po telefonu edino primerno in smiselno mesto, saj sem samo točno tam imel telefonsko zvezo in nikjer drugje!

Ko je S-ALFA sprožila postopek aktivacije, sem čutil zelo močno povezavo, kot da bi me ukleščili na žarek, nek pritisk, ki pa je proti koncu aktivacije Alfa žarka popustil in nato izginil, nastala je neka milina. Očistil sem se po metodi G-ALFA in S-ALFA, opravil potrebne meritve ter označil ALFA žarek.

Potem sem šel sedet malo stran ter začel malicat. Od nekod so prišli ljudje ter se vsi veseli kar nalimali okrog žarka, priletelo pa je tudi okrog 15 srak, vse so krožile okrog mene. Začel sem jim dajat kruh, ki so mi ga dobesedno kar jemale iz roke, sploh se niso bale, ko pa mi ga je zmanjkalo, so same od sebe odšle.

Nato se je pokazalo tudi sonce, ki je razbilo tisto sivino, kot da bi mi hotelo povedati, da smo naredili pravo stvar. In prav to mesto je bilo izhodiščna točka, tukaj je padla odločitev, da bi sanirali še Aljažev stolp na Triglavu, kar se je zgodilo že čez tri dni.

Za mene osebno je bilo kar naporno, vendar se je za prave stvari vredno potruditi, saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje.

Lep pozdrav, ...

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.