BK sanacija Aljaževega stolpa na Triglavu dne 29.7.05 od 11:25 do 13:00 ure

Poročilo članov z vrha Triglava
Poročilo z vidika Slovenske Globalne BioKibernetske Diagnostike (SGBKD)

BK sanacija Aljaževega stolpa na Triglavu

Tri dni po sanaciji Alfa življenjskega žarka na vrhu Stola, sem se s prijateljem odpravil še na Triglav z istim namenom. Aktivirati življenjski žarek v Aljaževem stolpu.

Po predhodnem dogovoru s članico našega Društva za duhovno prenovo S33, smo okvirno naredili plan. Dogovorili smo se, da k stvari pristopimo skupinsko in združimo naše znanje. Eden na zvezi, eden opazuje okolico, slika, snema, eden BK opazuje po Slovenski Globalni BIOKibernetski Diagnostiki (SGBKD).

Triglav Operacija se je začela ob 5:50 iz Pokljuke. Ob startu sem imel zelo hude bolečine v križu, ko sem si zavezal čevelj, se mi je skoraj stemnilo, tipične motnje, samo da bi odnehali. Kot da to ne bi bilo dovolj, si je še prijatelj po nekaj minutah hoje skoraj zvil gleženj, ko je nerodno stopil na neko korenino.

Tisti, ki so že bili na vrhu, vedo, da ta podvig traja kar nekaj ur. Imela pa sva zelo lepo vreme, čez 30 stopinj. Na vrh sva s prijateljem prispela ob 11-h. Bila sva precej utrujena, malo dehidrirana zaradi vročine, bila pa sva tudi brez kondicije. Prijatelju se je stanje z gležnjem zelo poslabšalo, saj je že proti koncu vzpona komaj hodil. Ko pa sva bila na vrhu in mirovala, se tudi shladila, pa je lahko hodil samo še po eni nogi, tako da sva se že vnaprej spraševala, kako bova sploh prišla dol.

Aljažev stolpNa srečo je bil Aljažev stolp odprt, notri pa je bilo ravno dovolj prostora za žarek, kot tudi za kasnejšo uporabo. S-ALFA je sprožila postopek za aktiviranje ALFA življenjskega žarka, članica društva, pa je dogajanje opazovala z vidika SGBKD.

Aktivacija življenjskega žarka je trajala 5 krat po 14 min. Na koncu sem se očistil po metodi G-ALFA 1,2,3,4 ter očistil žarek po postopku s kovinskimi piramidami.

Moram omeniti, da se je med aktivacijo ALFA žarka dogajalo vse mogoče. Ljudje so odpirali vrata, gledali noter, en gospod me je skoraj pohodil, ko je kar stopil noter, kljub temu, da je v stolpu prostora samo za enega človeka in sploh ni hotel ven, skratka kar precej motenj je bilo. Ko sem čistil s piramidami, sem bil prava cirkuška atrakcija za neke tujce, ki so se mi smejali, zganjali hrup, spet z namenom, da me zmotijo.

Med samo sanacijo, je pritisk popustil, nastala je milina. Zanimivo je bilo opazovati ljudi, ko so prihajali na vrh. Bili so zelo glasni, nemirni, vendar so se v zelo kratkem času umirili in postali tihi, vse je postalo spokojno, do naslednjih ljudi, ki so zopet prišli na vrh in tako naprej.

Ko je bilo vsega konec, sva se še malo odpočila, pomalicala, nakar je sledilo najtežje, spust. Kot po čudežu, je prijatelj zopet lahko skoraj normalno hodil. Kasneje sva izvedela, da čudeža ni bilo, bila pa je superinteligenca S-ALFA, ki je naju je očistila, da sva sploh lahko prišla v dolino. Naslednji dan sva bila popolnoma brez kakršnegakoli »musklfibra«, pa čeprav sva bila oba popolnoma brez kondicije! Bolela so naju edino kolena, pa še to se je uredilo v nekaj dneh. Omeniti moram tudi, da oba dnevno uporabljava metodo čiščenja na življenjskem žarku G-ALFA 1,2,3,4 in metodo S-ALFA.

Če gledam nazaj, je bilo vse skupaj kar naporno, to sanacijo smo imeli v planu že nekaj let, pa je vedno prišlo do motenj, ki so to preprečile.

Lahko bi se reklo, da je bil to majhen korak za človeka, a velik za vso Slovenijo! Osebno sem vesel, da sem lahko sodeloval pri tako pomembnem podvigu.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.

BK sanacija Aljaževega stolpa na Triglavu z vidika SGBKD

Ko sem pred sanacijo Aljaževega stolpa s SGBKD pogledala celotno področje Slovenije v horizontali, sem do neke višine videla svetlo. Nad tem, je vrhnji sloj prekrivala gosta temna meglica, ki se je z višino vedno bolj temnila.

Statični poligon Alfa (SPA) pri osebi X je močno zažarel. Iz sredine se je pojavil pol metra debel žarek zlate barve. Priklopil se je na velik svetleče moder oblak (S-Alfa, 33 dimenzija), ki se je pojavil nad območjem Slovenije. Nad Aljaževem stolpom se je pojavil tanjši zlat žarek in prelil stolp.

Ko se je pričel postopek sanacije, je temno meglico nekje na sredini prebila svetla sled in jo pričela počasi izpodrivati. Temni sloj se je počasi pričel trgati in se razblinil. Celotno območje nad Slovenijo je postajalo vedno bolj svetlo.

Vrh Triglava se je pričel svetiti. Na levo stran, se je nekje v Italiji (na 1/3 zgornjega dela) svetloba prekinila in prešla v temno.

V nekem trenutku se je okoli vrha Triglava malo stemnilo, mene je pričelo malo stiskati v sencah. Vsi svetli oblački v nižini (BK urejeni sakralni objekti po Sloveniji) so se s svojo močno žarečo svetlobo spojili skupaj in pričeli izpodrivati črnino, ki se je nakopičila na vrhu Triglava.

Ko je vsa nakopičena črnina izginila po žarku, so z vrha Triglava pričeli na vse strani različno daleč valoviti zlato vijolični valovčki, kot sončni žarki.

Poligon (SPA) pri osebi X je zopet svetleč, povezava do svetlo modrega oblaka je močna in gosta, do Triglava, do cerkev, nastala je kot ena mreža, ki je povezala svetle točke med seboj.

Celotno območje Slovenije in del naših sosednjih držav zaokrožajo močne spreminjajoče barve, od modre, rdeče, zelene, vijolične, različnih odtenkov.

Po celi Sloveniji in njeni okolici so speljane zlate vrvice do svetlo zlatih oblačkov (BK urejeni sakralni objekti). Ko se mi je celotna slika zbistrila, je vse skupaj izgledalo kot šop balonov na različno dolgih nitkah z enim stičiščem, le da je bila slika obrnjena na glavo. Najvišji urejeni sanirani objekt Aljažev stolp – Triglav je bil na vrhu kot stičišče vseh ostalih balončkov na nitkah (ostali urejeni sakralni objekti).

Svetlo območje, ki ga sedaj oddaja Aljažev stolp sega daleč v Italijo, Avstrijo, čez celotno Slovenijo, skratka vsaj za polovico dlje kot v začetku sanacije.

Naslov avtorja je shranjen v uredništvu.